Een Huis voor het "leven"

Dit is de basisgedachte achter al onze projecten. Of het nu gaat om het bouwen van een huis of het aanpassen hiervan op uw woonwensen, u doet dit om er uw verdere leven plezier van te hebben.

MKG Bouwbedrijf heeft middels hun jarenlange ervaring en opgedane kennis besloten om deze formule op te stellen en te gebruiken bij al haar projecten. Een betaalbaar huis of de aanpassing hiervan waarin ruimte en gezelligheid op een aantrekkelijke manier worden gecombineerd.

Al onze projecten zijn vanzelfsprekend voorzien van doeltreffende isolatie, degelijke materialen en worden uitsluitend door mensen uitgevoerd die hun vak verstaan. Daarom geven wij bijvoorbeeld op een traditioneel gebouwde dakkapel tot wel 15 jaar garantie.

Een huis `voor uw hele leven` moet uiteraard een huis zijn waarin uw eigen manier van denken en idealen zoveel mogelijk zijn verwezenlijkt. Daarom is inspraak met betrekking tot afwerking, kleuren, eventuele wijzigingen en aanvullingen altijd mogelijk, want het gaat om uw huis.

Neemt u onze site eens op uw gemak door en zet bij alle punten die u zelf sterk vind een kruisje. U zult verbaast staan van het aantal.

Ons bestand van tevreden klanten groeit nog steeds en wellicht kunnen wij u binnenkort hieraan toevoegen.