Mkg bouwbedrijf is voortgekomen uit mkg klus- en verbouw bedrijf dat in 2001 is gestart. In dat jaar heb ik besloten om de ervaring en kennis die ik sinds 1995 had opgedaan in de bouw, te gaan gebruiken voor mijn eigen bedrijf.
Al snel zijn we voor onze klanten ook uitbouwen en/of dakkapellen gaan plaatsen en met succes mag ik wel zeggen. Onze onderneming groeide en inmiddels huren we waar nodig andere mensen in die voor ons bepaalde werkzaamheden uitvoeren onder onze naam.

Eind 2005 kreeg ik de vraag van een klant waarom wij toch nog steeds als klussenbedrijf te boek wilde blijven staan daar we toch al een aantal jaren alleen maar bouwen en verbouwen, en zelfs gehele panden renoveren.
Wij hadden hier zelf nog niet bij stil gestaan, omdat we gelukkig te druk waren met ons bedrijf. Toch was het een goede opmerking,en in de winter van 2005/2006 hebben wij besloten om het klussenbedrijf te laten vervallen en ons geheel te richten op het gedeelte bouw en verbouw.

Uiteraard hebben we dat ook in de naam van ons bedrijf tot uitdrukking gebracht. En, nu we toch bezig waren om een en ander een professioneel uiterlijk te geven kon een internet site en een verandering van logo etc. niet uitblijven.

Overigens is het niet zo dat wij geen ‘kleine’ klussen meer doen want ook voor een velux venster en een klemmende deur komen wij gewoon langs. Ten slotte is iedere tevreden klant er een die reclame voor je maakt. Bovendien is de kleine klant van vandaag mogelijk de grote van morgen. Daarom vinden we iedereen belangrijk, ook voor een kleine opdracht!